SUZY, PRESTANI PJEVATI!

Susjedi tužili Susan Boyle zbog buke

09.07.2012 u 09:53

Bionic
Reading

Mnogi bi rado platiti da čuju kako Susan Boyle pjeva, no njezini susjedi nisu oduševljeni što moraju slušati raskošni glas slavne domaćice

Susjedi tvrde da su im ranojutarnje arije Susan Boyle koja se prije tri godine proslavila svojim fantastičnim glasom postale nepodnošljive. Teresa Miller i njezin prijatelj Paul Keaveney podnijeli su službenu žalbu gradskom vijeću rekavši da odnjezine 'buke' ne mogu čuti zvuk televizije.

Teresa Miller, majka dvoje djece koja živi u blizini Susan Boyle, tvrdi da pjevačka zvijezda redovito pjeva 'Wild Horses', 'Unchained Melody' i'I Dreamed a Dream', hit koji ju je 2009. proslavio.

'Navikli smo bili na buku i čudne zvukove, a ponekad i pjevanje prije nego što je Susan postala poznata, ali otkako je uspjela sve se pogoršalo. Ponekad je tako glasna da ne možete čuti televiziju. Nepodnošljivo', kaže Teresa. 'Pjeva iz sveg glasa. Nemam ništa protiv nje osobno, ali razmišljamo o preseljenju.'

Nakon što je pobijedila u natjecanju 'Britain's Got Talent' 2009. nekadašnja 51-godišnja domaćica preselila se u raskošnu vilu koja je stajala oko 300.000 funti, no u stari se dom vratila nakon šest mjeseci. Bivša volonterka u crkvi, koja živi sa svojom mačkom, zaradila je čak 11 milijuna funti od prodaje više od 14 milijuna primjeraka svoja tri studijska albuma.

'Ne znam ima li ona karaoke stroj ili što već, ali stalno dopire buka koja traje satima. Jednu pjesmu ponavlja beskonačno.' Međutim, prijatelji Susan Boyle tvrde da se susjedi osvećuju jer se ona žalila na je buku koja je dolazila iz njihove kuće, prenosi Mail.

nakon: after, afterward, afterwards, following, next, since, subsequently, thereafter, upon