Estrada MILA ELEGOVIĆ

Ponosna na svoje seksipilno tijelo

  • Autor: M. M.
  • 8.5.2009 16:00:44
  • 8.5.2009 12:48:47

Glumica koja uspješno kombinira karijeru sitcom glumice s onom kazališnom progovara o odnosu prema svom tijelu, promjenama kroz koje prolazi te o sveprisutnoj estetskoj kirurgiji

'Muka je Isusova kroz što prolazim što sam starija. Moram puno vježbati i paziti što jedem', priznala je samosvjesno Mila Elegović, dodajući da je ipak moguće 'ostati svoj u svim gabaritima'. Nadalje, iako drži do svog izgleda te se brine o svome tijelu, ipak planira glumiti i s viškom kilograma i s pokojom sijedom vlasi', te je upravo zato odlučila da sljedećih godinu dana neće ništa snimati, kako bi odmorila i sebe i svoje lice, koje je, kako kaže, 'malo potrošila'.

Nova predstava na kojoj radi znakovitog je naziva 'Dobro tijelo', a Mila pak priznaje da ne bi prezala ni od zahvata skalpela plastičnoga kirurga jer je 'estetska kirurgija super stvar, posebno za ljude koji od izgleda žive'. No ona na pragu četrdesete, zahvaljujući genetici, još ništa nije korigirala, a ako to jednom i učini, pretpostavljamo da to neće skrivati.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više