NOVI POČETAK

Katie Holmes odlučila nadoknaditi propušteno

09.07.2012 u 08:25

Bionic
Reading

Život imitira umjetnost: Katie Holmes, koja ovih dana traži skrbništvo nad šestogodišnjom Suri, glumit će u filmu o samohranoj majci koja svoju kćer odgaja sama. Mlada glumica, koja je pobjegla iz braka s Tomom Cruiseom, ponovo diše punim plućima i ima već dogovorena još dva glumačka angažmana

Još dok je bila u, činilo se, savršenom braku s Tomom Cruiseom, Katie Holmes je kao ko-scenaristica radila na filmu 'Molly' koji prati život samohrane majke i njezine kćeri. Gotovo koincidirajući s njezinim bijegom iz braka, filmski projekt ukojem će Katie i glumiti naslovnu ulogu dobio je zeleno svjetlo.

Snimanje filma 'Molly' počinje sljedećeg tjedna, piše Daily Mail. Planirano je da se film snimi do kolovoza, a set će biti u New Yorku, kamo se Katie nedavno preselila s kćerkom. 33-godišnja glumica iz serije 'Dawson 's Creek' prošlog je tjedna podnijela zahtjev za razvod od svog moćnog supruga te također traži isključivo skrbništvo nad njihovom kćeri, šestogodišnjom Suri.

Čini se da svoju karijeru ponovno želi držati čvrsto u rukama. Ovih je dana objavljeno kako će snimati modernu adaptaciju Čehovljeva 'Galeba', a među glumcima se spominju još William Hurt, Allison Janney, Russell Means i Jean Reno. Kad završi snimanje 'Moll'y, očekuje se da će raditi na romantičnoj komediji o mladiću (glumi ga Chace Crawford), koji otkriva da se zaljubio u ženu koja mu je prije 15 godina bila dadilja.

Osim što piše i glumi, Katie dovršava dizajniranje vlastite modne kolekcije Holmes & Yang koju će predstaviti u rujnu na Tjednu mode u New Yorku.