tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+3
Pula
+13
Rijeka
+9
Zadar
+11
Split
+12
Dubrovnik
+11

OŠTAR ISTUP

Majka Brada Pitta protiv braka homoseksualaca

Dok Brad Pitt s Angelinom Jolie odbija stati pred oltar dok se zakonom ne dopuste istospolni brakovi u svim državama SAD-a, njegova majka Jane Pitt o pravima homoseksualaca ima sasvim drukčije mišljenje

Datum objave:
6.7.2012 18:42

Zadnja izmjena:
6.7.2012 19:02

Vezane teme

Gospođa Pitt, naime, poslala je pismo lokalnim novinama Missourija u kojemu se protivi politici Baracka Obame. Nabrojila je sve propuste u obilježavanju važnih crkvenih blagdana. Žestoko se obrušila na njegove stavove o istospolnim brakovima i abortusu te pozvala sugrađane da glasuju za mormona Mitta Romneyja, kandidata Republikanske stranke.

'Svatko tko glasa za Obamu, podržava ubojstvo nerođenih beba i istospolne brakove. Takvi bi jedno vrijeme morali provesti u molitvi. Možda ih prosvijetli pa ipak glasuju za obiteljskog čovjeka visokih moralnih standarda, koji je protiv abortusa i dijeli kršćanska uvjerenja o homoseksualnosti', piše Jane Pitt.

Povod takvoj ljutnji bilo je pismo čitatelja koji je pozvao sugrađane da ne glasaju za Romneyja.

198478,199484 ,198439,197585

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr