tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+6
Pula
+13
Rijeka
+7
Zadar
+9
Split
+11
Dubrovnik
+12

NAKON MOŽDANOG UDARA

Lula Živojinović: 'Bata će dobiti i ovu bitku'

Stanje se velikanu srpskog glumišta Bati Živojinoviću pet dana poslije teškog moždanog udara i boravka u beogradskoj bolnici Sveti Sava polako popravlja. Najsretnija zbog tih vijesti njegova je supruga Lula

Datum objave:
6.7.2012 17:04

Zadnja izmjena:
6.7.2012 18:31

'Bolest je takva da treba pričekati nekoliko dana. Ali svi parametri govore da sve ide svojim tijekom, u pozitivnom smjeru. Uza strpljenje, i njegovo i moje, dobit će on i ovu bitku', izjavila je za Press Lula Živojinović.

Poruke podrške i dobrih želja stižu sa svih strana. Zabrinuti su glumački krugovi cijele regije, a proslavljeni redatelj Veljko Bulajić Lulu je nazvao već u sedam sati ujutro.

'Morao sam uraniti jer znam da će brzo u bolnicu i tamo će biti cijeli dan. Bilo mi je drago čuti da je pomalo komunicirao s njom. Više nije tako kritično kao dan-dva prije. Obradovao me njezin optimizam', kaže Bulajić.

Lijeva strana tijela Živojinoviću više nije sasvim oduzeta. Samo je nešto malo slabije pokretna u odnosu na desnu, a krvarenje je stalo.

'Naravno da je prvih 21 dan vrlo kritičan, pogotovo jer mu je ugrađena dvostruka premosnica i trostruki stent. Sad je dobro, njegov oporavak ide kao po nekoj knjizi', kaže Radoš Milenković, obiteljski prijatelj.

Živojinoviću se vratio i apetit, čak i sam jede. Prima terapiju, a supruga Lula gotovo je stalno s njim.

153865 ,151183,150918 ,136860

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr