tportal.hr

Zagreb
+15
Osijek
+21
Pula
+15
Rijeka
+13
Zadar
+19
Split
+16
Dubrovnik
+15

U TOP FORMI

Britney pokazala zavidnu figuru u badiću

Popularna pjevačica i trenutno članica žirija emisije 'The X Factor' Britney Spears polako, ali sigurno se vraća na celebrity scenu, a sudeći prema fotografiji koju je sama objavila na Twitteru, itekako se može pohvaliti utegnutim tijelom

Datum objave:
6.7.2012 14:54

Zadnja izmjena:
6.7.2012 15:22

Vezane teme

Dan nezavisnosti je Britney Spears provela u društvu svoja dva sina, šestogodišnjeg Prestona i petogodišnjeg Jaydena, te zaručnika Jasona Trawicka na Havajima. Nakon brojnih problema čini se da ih je Britney uspjela prebroditi te je ponovno na dobrom putu.

Pozirajući u ljubičastom badiću na trokutiće sa svoja dva sina Britney zrači te ne skida osmijeh s lica. Osim što je uspjela ponovno uspostaviti dobar odnos sa sinovima te uskladiti poslovne i obiteljske obaveze, Britney je uspješno stesala figuru. Izgubivši višak kilograma, Britney doista izgleda sjajno, a čini se da se na odmoru odlično zabavila. Uz objavljenu fotografiju Britney je napisala: 'Spremni smo za odlazak na bazen! Odlično se provodimo! Xoxo.'

186847,195844,195092,187822

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

Vedrana Knežević

tportal.hr

tportal.hr

Boris Banović

Vanda Winter

Helena Šopar

Još videa

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr