tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+3
Pula
+16
Rijeka
+15
Zadar
+16
Split
+17
Dubrovnik
+15

U TOP FORMI

Britney pokazala zavidnu figuru u badiću

Popularna pjevačica i trenutno članica žirija emisije 'The X Factor' Britney Spears polako, ali sigurno se vraća na celebrity scenu, a sudeći prema fotografiji koju je sama objavila na Twitteru, itekako se može pohvaliti utegnutim tijelom

Datum objave:
6.7.2012 14:54

Zadnja izmjena:
6.7.2012 15:22

Vezane teme

Dan nezavisnosti je Britney Spears provela u društvu svoja dva sina, šestogodišnjeg Prestona i petogodišnjeg Jaydena, te zaručnika Jasona Trawicka na Havajima. Nakon brojnih problema čini se da ih je Britney uspjela prebroditi te je ponovno na dobrom putu.

Pozirajući u ljubičastom badiću na trokutiće sa svoja dva sina Britney zrači te ne skida osmijeh s lica. Osim što je uspjela ponovno uspostaviti dobar odnos sa sinovima te uskladiti poslovne i obiteljske obaveze, Britney je uspješno stesala figuru. Izgubivši višak kilograma, Britney doista izgleda sjajno, a čini se da se na odmoru odlično zabavila. Uz objavljenu fotografiju Britney je napisala: 'Spremni smo za odlazak na bazen! Odlično se provodimo! Xoxo.'

186847,195844,195092,187822

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr