tportal.hr

Zagreb
+7
Osijek
+8
Pula
+13
Rijeka
+11
Zadar
+16
Split
+15
Dubrovnik
+13

TIJELA U PRVOM PLANU

Znate li što je novi hit među slavnima?

Miranda Kerr, Heidi Klum, Rihanna, pa i Nina Badrić prate svjetski trend slavnih faca koje neprestano na društvenim mrežama objavljuju fotke s plaže

Datum objave:
6.7.2012 14:55

Zadnja izmjena:
6.7.2012 16:31

Već smo navikli na to da slavne face na svojim društvenim mrežama vole objavljivati fotografije s raznih proslava, večernjih izlazaka, putovanja. No, sada su postale zaluđene objavljivanjem fotografija s plaže, točnije iz ležećeg položaja snimaju vlastita tijela, noge, torza.

Heidi Klum pokazala je savršenu liniju u bikiniju s leopard uzorkom dok je uživala na plaži. Isto je učinila Samantha Faiers koja je pokazala svoj novi zanosan bikini bijelo-roza kombinacije koji savršeno pristaje njezinoj tamnoj puti.

Miranda Kerr na Twitteru je objavila fotke iz planina gdje je iz ležećeg položaja fotografirala svoje duge noge u štiklama. Rihanna je pak u svom stilu fanove počastila fotkom u halterima, a model Adrianne Curry u sportskom je izdanju u prvi plan stavila svoje atribute.

Da naša Nina Badrić odavno prati svjetske trendove, to znamo. Tako ni ovoga puta ne zaostaje za njima. Nina je vrlo aktivna na Twitteru gdje, osim rođendanskih torti i obitelji, objavljuje i svoje fotke, pa su tamo dospjele i dvije s plaže. 'Bijela ja, bijeli badić', napisala je duhovito naša pjevačica.

199547,195634,195594,198737

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr