tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+2
Pula
+9
Rijeka
+15
Zadar
+4
Split
+8
Dubrovnik
+7

'NEUKUSNO SE PONAŠA'

Tom Cruise uzvraća udarac Katie Holmes

Odvjetnički tim Toma Cruisea napao je suparnike, odvjetnike Katie Holmes, prozivajući ih da manipuliraju medijima te da je neukusno što sve rade javno

Datum objave:
6.7.2012 10:30

Zadnja izmjena:
6.7.2012 12:37

Vezane teme

Iako imaju zajedničko dijete, brak iza sebe, nekoliko godina ljubavi, pa i zajedničku imovinu, čini se kako Tom Cruise i Katie Holmes počinju voditi rat.

Dio prljavog veša javnost je već imala priliku vidjeti, na što je posebno ogorčen Tomov odvjetnički tim.

Kako piše Daily Mail, oni smatraju kako je krajnje neukusno što Katie sve radi javno i naglašava kako je jako tužno to što se događa Tomu.

Odvjetnički tim napao je Katieine odvjetnike da manipuliraju medijima. 'Ne možemo reći hoće li Tom tražiti zajedničko skrbništvo nad Suri', rekao je njegov odvjetnik i dodao: 'Tomov stil nije da to radi javno, zaista je tužno sve što mu se događa.'

202709,202019,201891,201975

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr