NIKOLINA PIŠEK:

Roditeljima nije bilo lako sa mnom

06.07.2012 u 10:06

Bionic
Reading

Nikolina Pišek, jedna od najseksipilnijih domaćih voditeljica, otkrila je zanimljive stvari o svojim buntovnim godinama

Nikolina, piše 24sata express, kaže da njezinim roditeljima nije bilo lako s njom.

Nakon mjesec dana veze s novinarom Markom Cigojem, prisjeća se Nikolina, ostala je trudna, a iz te veze ima kćer koja je danas tinejdžerica.

'Bila je to nezrela ljubav jer ni on ni ja nismo imali neku perspektivu niti smo planirali zajednički život', ispričala je Niki koja se super slaže sa svojom kćeri Hanom (15). Dodala je da je cijelo vrijeme trudnoće bila aktivna, išla na fakultet, radila, a nije zapostavila ni vježbanje.

U mladosti je bila nezadovoljna svojim izgledom. U osnovnoj školi je čak uništavala svoje slike jer je mislila da nije dovoljno lijepa.

'Bila sam visoka, ali i bucmasta. Nisam bila atraktivna. Bila sam i vrlo povučena, a uvijek sam se više družila s dečkima. Bila sam pankerica, metalka i darkerica', kaže Niki.

Lijepa Nikolina ispričala je i da je imala tipičnu teen buntovnu fazu, a zbog jednog dečka koji je volio heavy metal promijenila je stil.

'Metal sam počela slušati jer mi se sviđao je jedan metalac. Na usnama sam nosila skorenu krv kao modni dodatak, šiljke, glomazne cipele... Tek pred kraj srednje škole počela sam se ženstvenije odijevati.'

Otkrila je ponešto i o plastičnim operacijama.

'Zbog nezgodnog loma nosa, imala sam kvrgu. No kirurg koji me primio nije mi lijepo složio nos, tako da su ostale tri operacije bile sanacije. Grudi nisam operirala, a usne sam uvijek imala ispupčene', rekla je Nikolina.