MA JE LI MOGUĆE?

Što je Demi rekla Ashtonu za Milu Kunis?

06.07.2012 u 07:10

Bionic
Reading

Demi Moore je navodno poručila svom bivšem partneru Ashtonu Kutcheru da odobrava njegovu vezu s Milom Kunis

Šestogodišnji brak između Demi Moore i Ashtona Kuthera završio je prošle godine u studenom, a ona se iznimno teško nosila s razvodom. Završila je na rehabilitaciji zbog poremećaje prehrane i nekontroliranog ponašanja, a navodno je posezala i za čašicom. Sada kruže i glasine da su joj kćeri okrenule leđa (barem privremeno) jer se i dalje ponaša kao malo dijete.

Ashton pak sve više vremena provodi s nekadašnjom filmskom partnericom Milom Kunis i sve su glasnija šuškanja da su novi slavni ljubavni par. Demi Moore je navodno podivljala kad je vidjela prve fotke njih dvoje zajedno, onako skockane za vikend odlazak u restoran.

Kako piše britanski magazin Closer, Demi i Ashton su trebali zajedno provesti vikend, a prema preporuci mentora kabale. No nakon što je Demi vidjela fotke, promijenila je odluku. 'Demi je odmah zvala Ashtona. Rekao je da je to bio samo prijateljski izlazak, i to s ostalim prijateljima, no Demi nije bila zadovoljna time', piše Closer

Mjesecima je Demi navodno vjerovala da je Ashtonovo blisko prijateljstvo s Milom glavna prijetnja njihovom braku. Rekla je da joj sada zbilja dosta i da je Mila – dobrodošla Ashtonu!