KRENULO GA

Matthew McConaughey ima nove dobre vijesti

05.07.2012 u 09:32

Bionic
Reading

Matthew McConaughey i njegova supruga Camila Alves očekuju treće dijete. Par se vjenčao prije dva tjedna, ali čini se da dobre vijesti samo pristižu

'Sretan rođendan, Ameriko, ima još dobrih vijesti', napisao je na Twitteru 42-godišnji glumac filma 'Magic Mike' povodom američkog Dana neovisnosti i dodao: 'Camila i ja smo očekujemo treće dijete, blagoslovio ga Bog, samo da je živo.'

Nova će beba već imati velikog brata, trogodišnjeg Levija i veliku sestru, dvogodišnju Vidu. Glumac i njegova dugogodišnja ljubav, brazilski model Camila Alves, zaručili su se na Božić 2011. i vjenčali se 10. lipnja u Austinu.

Par koji se upoznao u baru u potpunosti je uključio svoju djecu u svečanost vjenčanja. 'Levi je donio prstenje na ogrlici, a Vida cvijeće', kazao je McConaughey za NBC Today. 'Mislim da nije pala nijedna latica.' Mathew i njegova supruga ranije su bili jako glasni u izjavama kako se ne žure vjenčati.

'Živimo bračnim životom više od šest godina', objasnila je nova mlada. 'Živimo u istom domu, imamo obitelj na okupu, djecu, izgradili smo zajednički život. Mi smo u bračnom životu sve vrijeme', prenosi Mail Online.

'Puno ljudi ponekad insistira na vjenčanju zaboravljajući da je važno imati zdrav dom, zdravu obitelj i da sve onda ide normalnim putem', rekla je Camila.