tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
-1
Pula
+13
Rijeka
+8
Zadar
+11
Split
+12
Dubrovnik
+12

SUDBONOSNO 'DA'

Silvio Marić napokon pronašao onu pravu

Bivši nogometni reprezentativac u 37. je godini izgovorio sudbonosno 'da', a odabranica njegova srca je Iva Panežić (27), ekonomistica iz Velike Gorice

Datum objave:
5.7.2012 8:56

Zadnja izmjena:
5.7.2012 10:47

Vjenčanje je održano u Crkvi Sv. Križa u novozagrebačkom Sigetu, piše Gloria, a bivši dinamovac je u vezi s lijepom Ivom oko godinu dana. Svadbena večera bila je na imanju Trajbar u Zaprešiću. Mladenka je nosila prekrasnu vjenčanicu s potpisom dizajnera Borisa Pavlina, a Silvio se odlučio za elegantno Armanijevo odijelo.

Za kuma je Silvio odabrao svog dobrog prijatelja Gorana Vlaovića.

Inače, romantični Mara, za kojeg su prijatelji bili pomalo i zabrinuti misleći da će ostati stari dečko, bio je u vezama s voditeljicom Lanom Banely i manekenkom Tatjanom Mrduljaš, kojoj je morao isplatiti milijun i pol kuna nakon što je pokrenula parnicu jer je zbog njega zapostavila svoju manekensku karijeru.

Ipak, Velikogoričanka Iva zarobila je njegovo srce pa se Silvio bez straha odlučio ući u brak.

201213,190311,189121,165095

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr