NIKOLINA PIŠEK:

Za prekid s Matijom nije kriva treća osoba

04.07.2012 u 09:21

Bionic
Reading

Lijepa voditeljica progovorila je o svom nedavnom prekidu sa srpskim poduzetnikom s berlinskom adresom, Matijom Ćorkovićem i svojim poslovnim planovima

Nikolina Pišek prije nekoliko mjeseci prekinula je gotovo dvogodišnju vezu s Matijom Ćorkovićem, a Storyju je otkrila zbog čega je neko vrijeme tajila kraj ljubavi.

'Svjesna sam da bi naš prekid kad tad izašao na vidjelo, no željela sam imati intimni prostor da sve to prođe i da se suočimo s našim promijenjenim životima. Trebala sam vrijeme da bismo bili sigurni u našu odluku i da sa zacijeljenim ranama mirno govorimo o prekidu. Za prekid nije kriva treća osoba. Za sebe to mogu reći s apsolutnom odgovornošću, a dosta sam sigurna da nije bilo ničega ni s njegove strane. Iako teško je za nekoga staviti ruku u vatru', rekla je Nikolina objasnivši kako su oboje shvatili da im se putevi razilaze i da imaju različite ambicije u životu.

Dodala je i da je prije nekoliko godina rekla da nikada ne bi prešla preko prevare, ali da sada polako počinje shvaćati ljude koji su to oprostili.

'Teško je to reći, ali polako počinjem shvaćati ljude koji su oprostili prevaru.'

'Postoje osobe koje mogu izvući najbolje od tebe, ali i one koje to ne mogu. Ne uklapate se kao puzzle i cijelo vrijeme na silu pokušavate spojiti te komadiće. Naravno, sve je to teže primijetiti kad ste u vezi na daljinu. Za Matiju mogu reći da je kvalitetna osoba, ali jednostavno nije išlo', rekla je Nikolina dodavši da joj je bitno i mišljenje njezine kćeri Hane.

'Da se ikada dogodi da se Hana ne slaže s mojim izborom, uvažila bih njezine stavove. Kad sam zaljubljena, jedino me ona može dozvati zdravom razumu', rekla je Nikolina dodavši da nikada njezina kćer ne bi mogla biti u drugom planu ili zapostavljena.

Svoje prvo ljeto solerice lijepa Niki provest će radno, piše Story.

Na dva mjeseca zamijenit će Zagreb Beogradom gdje će snimati novu emisiju koja se u američkom originalu zove 'Dating in the Dark' i istražuje koliko vid utječe na percepciju našeg životnog partnera.

'Emisija se bavi time kako fizička pojavnost utječe na to hoćemo li uočiti nečije dobre osobine te ako ga upoznamo kao idealnu osobu za sebe, hoće li se ta percepcija promijeniti kada ga vidimo', rekla je Niki.