U CINEPLEXXU

Djevojke stajale u redu da upoznaju Ivana Hercega

05.03.2017 u 12:06

Bionic
Reading

Sat vremena prije projekcije filma 'Larin izbor: Izgubljeni princ', glumački dvojac Doris Pinčić i Ivan Herceg u zagrebačkom kinu Cineplexx dijelili su autograme

U vedrom ljetnom izdanju pojavili su se Doris Pinčić i njezin glumački patner Ivan Herceg u Cineplexxu uoči projekcije filma Larin izbor: Izgubljeni princ'.

Doris je blistala među brojnim okupljenim obožavateljima kojima je neumorno potpisivala specijalne autogram karte. Odjenula je tirkiznu satensku haljinu na preklop u dijelu suknje te platforma sandale u narančastocrvenoj boji.

Iako je Ivan došao u trapericama i tenisicama, bijela košuljica podarila mu je upravo poželjan look – pomalo neobavezan, a opet muževan.

Filmski nastavak jedne od najgledanijih domaćih televizijskih serija u posljednjih 10 godina, 'Larin izbor: Izgubljeni princ', od prošlog četvrtka započeo se prikazivati ekskluzivno u kinima Cineplexx u Zagrebu, Osijeku i Splitu te u kinima u Puli, Daruvaru, Samoboru i Dubrovniku. U svom prvom vikendu kino prikazivanja (prva četiri dana) film je pogledalo nevjerojatnih 11.105 gledatelja, što predstavlja najveće kino otvaranje nekog domaćeg filma od osamostaljenja Hrvatske.

Nakon što su se zvijezde filma družile sa zagrebačkom publikom koja se oduševljeno upoznavala i fotografirala s Ivanom Hercegom i Doris Pinčić, omiljene zvijezde imat će priliku upoznati i Splićani.

U splitskom Cineplexxu 4. srpnja od 18 sati do 19 sati najveći obožavatelji 'Larinog izbora' imat će priliku ususret projekciji družiti se s Jagodom Kumrić i Stefanom Kapičićem.