NEĆE POD NOŽ

Glumica otkriva zašto mrzi plastične operacije

03.07.2012 u 08:44

Bionic
Reading

Iako će ovoga mjeseca proslaviti 39. rođendan, Kate Beckinsale odlučno tvrdi da se neće podvrgavati estetskim operacijama

Majka jednog djeteta nada se da će dostojanstveno starjeti poput svoje 65-godišnje majke Judy Loe. U deset godina koliko je provela u Hollywoodu, Kate je kaže bila okružena i ženama i muškarcima koji su bili barem na jednoj vrsti kirurškog 'remonta'. 'Mislim da je ljepota dar koji ste dobili na neko vrijeme i u kojem trebate uživati dok ga imate', izjavila je časopis Glamour.

'A ako ste dovoljno sretni da imate kćer, vi ćete taj dar predati njoj i uživati u činjenici da ga ima. Moja majka je još lijepa iako je u šezdesetima. Sigurna sam da ona misli da joj vrat ne bi trebao biti naboran, ali ne do te mjere da reže dijelove svog lica i zavlači ih preko ušiju. Ja se osjećam slično.'

'Više mi se sviđa kako moja majka izgleda nego ljudi u Los Angelesu koji izgledaju kao da im je lice u zračnom tunelu.'

Ne sviđa joj se i pritisak na nove mame da odmah izgube kilograme nakon poroda, tvrdeći da je sama bila ogromna nakon što je 1999. rodila svoju Lily.

'Postoji jedna nevjerojatna mržnja prema normalnim ljudskim procesima. Trudnoća mijenja žensko tijelo i nije normalno da budete vitki odmah nakon porođaja.
'Kad sam rodila Lily, nisam smršavjela sve dok nisam prestala dojiti. Sretna sam što sam Britanka pa ne mislim puno o paparazzima. Mogla sam uživati u svojoj bebi i razumijevati što znači biti majka, umjesto da brinem hoću li ući u svoje j****e traperice', prenosi Mail Online.