NEODOLJIVA

Maja Šuput ne izvlači se iz seksi korzeta i haltera

03.07.2012 u 06:48

Bionic
Reading

U Green Gold centru održan je izbor za miss i mistera Hrvatske. Publiku je zabavljala Maja Šuput

Lijepa pjevačica ponovo je nastupila u jednom od svojih mikro kostima, koji više otkriva no što skriva njenu seksi figuru. Bijeli korzet i seksi halteri glavno su oružje Majinog scenskog zavođenja u kojem joj pomažu i dvije dvije prateće plesačice.

Dobro raspoložena Maja Šuput zabavljala je publiku u Green Goldu u kojem je održan izbor za miss i mistera Hrvatske. Možda je razlog njenog dobrog raspoloženja navodno ponovo obnovljena veza s bivšim dečkom Mariom Kovačevićem, vlasnikom lanca barova Hemingway.

Maja Šuput je i ovoga puta odabrala imidž zločeste djevojke, u korzetu, s halterima, u čemu smo je već vidjeli na CMC festivalu u Vodicama.

'Netom prije nastupa stilist je izvadio odjeću iz kovčega i više nisam imala vremena razmišljati. Da sam je prije vidjela, nisam sigurna da bih lako pristala to odjenuti. No sad mi se toliko sviđa da ću barem još koji put nastupiti u ovoj kombinaciji', rekla je tada Maja, a najviše ju je oduševio korzet u koji je ušiveno tri tisuće kristala, pa je obećanje održala na sinoćnjem nastupu.