tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+9
Pula
+13
Rijeka
+14
Zadar
+16
Split
+15
Dubrovnik
+15

ODLAZI JER TREBA ODMOR

Jacques je četiri godine pod nadzorom Porezne uprave

Nakon deset godina intenzivne karijere Jacques Houdek se posvetio obitelji

Datum objave:
2.7.2012 11:50

Zadnja izmjena:
2.7.2012 12:52

Vezane teme

Jacques Houdek dao je posljednji intervju prije povlačenja s estrade za 'Red Carpet'.

'Istina je, povlačim se iz više razloga, što privatnih, što poslovnih. Prije svega mi treba jedan dobar, dobar odmor. Intenzivno sam živio 10 i više godina i radio i glazbu i sve, naprosto sam malo zasićen i mislim da je sad lijepo da se povučem kada su hitovi tu i kada je novi album tu. Nije nikakva tužna priča, naime baš se veselim da ću se posvetiti malo i obitelji svojoj koju zanemarujem često i nekom svom odmoru koji mi treba', ispričao je Jacques za 'Red Carpet'.

Osim toga, Jacques je otkrio kako je već četiri godine pod intenzivnim nadzorom Porezne uprave. Kaže kako najveću podršku ima od svoje supruge, a s obzirom na česta izbivanja trudi se biti dobar tata. Uza sve novosti, Houdek je i smršavio kako bi što bolje izgledao za nadolazeće ljetne nastupe.

201954,201847,201635,196025

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr