U KINIMA

Rekordna posjećenost filma 'Larin izbor: Izgubljeni princ'

02.07.2012 u 11:34

Bionic
Reading

Najveće kino otvaranje hrvatskog filma ikada - u prva četiri dana film je pogledalo 11.105 gledatelja

Filmski nastavak jedne od najgledanijih domaćih televizijskih serija u posljednjih 10 godina, 'Larin izbor: Izgubljeni princ', od prošlog četvrtka započeo se prikazivati ekskluzivno u Cineplexx kinima u Zagrebu, Osijeku i Splitu te u kinima u Puli, Daruvaru, Samoboru i Dubrovniku. U svom prvom vikendu kino prikazivanja (prva četiri dana) film je pogledalo nevjerojatnih 11.105 gledatelja, što predstavlja apsolutno najveće kino otvaranje nekog domaćeg filma od osamostaljenja Hrvatske.

Velik interes publike očekuje se svakako i u danima koji slijede, a svi obožavatelji i posjetitelji, osim filmske poslastice 3. srpnja u 20 sati, sat vremena prije projekcije koja je u 21 sat, u zagrebačkom kinu Cineplexx Centar Kaptol imat će priliku družiti se i s glavnim glumcima filma Doris Pinčić i Ivanom Hercegom.

Splitska publika također će imati priliku susresti se s popularnim zvijezdama. U splitskom Cineplexxu 4. srpnja od 18 sati do 19 sati najveći obožavatelji 'Larinog izbora' imat će priliku ususret projekciji družiti se s Jagodom Kumrić i Stefanom Kapičićem
Cjelovečernji film 'Larin izbor: Izgubljeni princ' izravno se nastavlja na događaje iz prve sezone serije čije je finale emitirano na Novoj TV 20. lipnja. Posljednja dva napeta nastavka ostavila su dosta toga otvorenim, a odgovore na dugoočekivana pitanja, kao i nove, nikad prije viđene likove donosi upravo film.

Film 'Larin izbor: Izgubljeni princ' režirao je Tomislav Rukavina, a glavne uloge u njemu su ostvarili Doris Pinčić, Ivan Herceg, Filip Juričić, Stefan Kapičić, Jagoda Kumrić, Dino Rogić, dok im se u ostalim ulogama pridružuju David Šikić, Špiro Guberina, Miraj Grbić, Filip Radoš i ostali

201457,200564,198922,197555