Estrada NE VJERUJE

Tom Cruise je potpuno slomljen

Samo par dana prije svog pedesetog rođendana, Tom Cruise doznaje da se njegova Katie želi rastati od njega. Iako je znao da imaju problema u braku, potpuno je slomljen

Samo dva tjedna ranije Katie Holmes i Tom Cruise su se Islandom šetali držeći se za ruke. No sve se to promijenilo ovoga četvrtka kada je 33-godišnja Katie predala papire za razvod.
Izvor sa seta u Islandu gdje Tom snima svoj novi SF film 'Oblivion' kaže da je glumac slomljen zbog vijesti.

'Izgleda kao čovjek koji je potpuno slomljen. Vjerujte da jedan od najpoznatijih ljudi na svijetu sada izgleda kao najtužniji čovjek na svijetu.'

Tom je do vijesti o razvodu svima pričao o svom 50. rođendanu koji je pomno planirao za utorak. Pozvao je svoje prijatelje sa zvjezdanim statusima kao što su David Beckham i Victoria, te glumac Will Smith. No sada to više ni ne spominje.

Tom je totalno šokiran potezom svoje supruge. Znao je da postoje problemi u braku, ali mislio je da će sve uspjeti riješiti zbog djeteta.

Katie je odlučila da Suri upiše u privatnu katoličku školu te da je odgaja po katoličkim načelima i spasi od scijentologije.

Izjavila je prijateljima također da joj je dosta toga da Tom provodi vrijeme sa svojim prijateljima koji se drže scijentologije ili je u teretani.

201975,201891,201856,201939
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više