POMOĆU FORMULE

Znanstvenik predvidio razvod Katie i Toma

29.06.2012 u 22:51

Bionic
Reading

Znanstvenik Sundem je pomoću matematičke formule izračunao tko se rastaje sljedeći još prije nekoliko mjeseci

Iza precizne matematičke formule stoji znanstvenik Garth Sundem koji je predvidio je da će se brak Katie Holmes i Toma Cruisea okončati, a krah će po njemu doživjeti i brak Willa Smitha i njegove supruge Jade Pinektt, s kojom ne živi otkad je usred priče o razvodu Jennifer Lopez izbio skandal oko glumičina navodnog preljuba s Marcom Anthonyjem.

Kako piše New York Times, Sundem je još 2006. objavio svoj poučak nazvan 'Sundem/Tierney Unified Celebrity Theory', koji u obzir uzima parametre poput relativne slave supružnika, dobi, duljine udvaranja, ponašanja u prethodnim vezama i stupnja seksualne privlačnosti te je pomoću njega izračunao koliko će potrajati brakovi u to vrijeme najeksponiranijih slavnih osoba.

Zastrašujuće točno predvidio je krah brakova Pamele Anderson i Kida Rocka, Britney Spears i Kevina Federlinea te Demi Moore i Ashtona Kutchera.

Sundem je precizno izračunao i da će zajedno u narednih pet godina ostati Ben Affleck i Jennifer Garner te Matt Damon i Luciana Barroso, a predvidio je najmanje pet sretnih godina za Kate Middleton i princa Williama, Calisti Flockhart i Harrisonu Fordu, Chelseaji Clinton i Marcu Mezvinskyju te Beyoncé Knowles i Jay-Z-u.