NEVENA RENDELI:

Kako su me nasamarili u Poljskoj

29.06.2012 u 09:45

Bionic
Reading

Nevena Rendeli prepričala je kako je provela mjesec dana u Poljskoj, po čemu će je pamtiti, te zašto se nije uspjela izravno uključiti u 'Dnevnik 3'

Mjesec dana lutanja i istraživanja Poljske uskoro će biti iza Nevene Rendeli, ali iz te srednjoeuropske zemlje, koja joj nikad nije bila među destinacijama o kojima je sanjala, ali sada bi je svakome preporučila, donosi samo lijepa iskustva.

Ipak, jedno će pamtiti kao neugodno. 'Nasamarili su me u mjenjačnici pa sam za 200 eura dobila znatno manje zlota nego što je bila vrijednost tečaja', ispričala je Nevena za Večernjakov prilog E. Ni sama ne može vjerovati da nije stigla šopingirati tijekom mjesec dana provedenih u toj zemlji.

Kaže kako je u kupovinu otišla samo jednom, i to kad joj je suprug došao u posjet. 'Morali smo u kupovinu čim je došao jer nije ponio niti jednu majicu dugih rukava', kaže voditeljica koja se u 'Dnevnik 3' trebala uključiti izravno nakon utakmice, međutim cijelu ekipu zadesilo je nevrijeme.

'Nakon utakmice Hrvatske - Španjolska trebala sam se uključiti s dojmovima, ali sekundu prije uključenja počelo je takvo nevrijeme… Ne samo da sam pokisla do kože, nego nam je uništena i gotovo sva oprema', ispričala je Nevena, čiji je suprug u Zagrebu odmarao dok nje nije bilo doma, a vjeruje kako je u posjet Poljskoj došao više zbog utakmice nego zbog nje.