SARAH JESSICA PARKER LOŠE BIRA

Odabrala tetoviranu biseksualku za surogat majku

07.05.2009 u 11:32

Bionic
Reading

Surogat majka koja nosi blizanke Sarah Jessice Parker i Matthewa Brodericka tetovirana je biseksualna rokerica

Dok joj uloga surogat majke očito ide jako dobro, jer je prije blizanki slavnog glumačkog para Parker-Broderick već nosila dijete jednom homoseksualnom paru, Michelle Ross (26) kritizirana je što zanemaruje vlastitog sina.

Michelle iza sebe već ima propali brak s Josephom Erkerom i sina Braydena kojeg je prepustila ocu. Bivši suprug za Star magazin je izjavio: 'Michelle nosi djecu za druge ljude, a vlastitog sina jedva vidi.'

Također, Michelle je kao mlada trudnica još u srednjoj školi oboljela od Guillain-Barre sindroma, poremećaja u kojem imunološkisustav bolesnikova tijela napada periferni živčani sustav pa mora imati redovne mjesečne kontrole.

Upravo s pojavom te bolesti, tvrdi njezin bivši suprug, Michelle je otkrila svoju tamnu stranu. Imala je roza kosu i bodlje oko vrata te je tijelo ukrasila nekolicinom tetovaža, među kojima je i znak biseksualnosti. Ona se i javno deklarira biseksualkom te izjavljuje da voli 'metal i rock do kostiju'.

Bez obzira na problematičan životopis, Michelle tvrdi da je surogat majka isključivo iz humanih razloga: 'Želim biti surogat majka da bih pomogla obiteljima koje ne mogu same dobiti djecu.'

Sarah Jessica Parker
i suprug Matthew Broderick na svoje nerođene blizanke, koje bi se trebale roditi u srpnju, gledaju kao na blagoslov. Već imaju šestogodišnjeg sina Jamesa i nadaju se da će sestrice učvrstiti njihov klimavi brak.