VEZA NA POMOLU

Amber Heard prekinula s djevojkom zbog Deppa

28.06.2012 u 09:08

Bionic
Reading

Pisalo se da je njezin ljubavni interes bio okidač za prekid dugogodišnje veze Johnnyja Deppa i Vanesse Paradis, a sada on slobodno može nastaviti odnos s glumicom Amber Heard

26-godišnja biseksualna zvijezda prekinula je sa svojom djevojkom, izvođačicom i fotografkinjom Tasyom van Ree. Amber Heard se izjasnila kao biseksualna 2010, kad se pojavila s djevojkom na proslavi GLAAD-a (Gay & Lesbian AllianceAgainst Defamation), a par je zajedno od 2008.

Međutim, In Touch Weekly piše da se ženski par tiho razišao prije nekoliko mjeseci. 'One više nisu u vezi', rekao je izvor dodavši da su Amber i Tasya ostale prijateljice. Amber je sinoć izišla solo te zaštitila lice rukama dok je izlazila iz hotela Chateau Marmont.

Već nekoliko tjedana traju nagađanja da je glumica u vezi s Johnnyjem Deppom, a romansa je, navodno, planula već na snimanju 'Dnevnika ruma'.

Depp je prošlog tjedna najavio prekid s dugogodišnjom partnericom Vanessom Paradis, a francuska pjevačica i glumica te američka zvijezda nisu viđeni zajedno na nekom javnom događaju od 2010. Ranije ove godine objavljene su fotografije na kojima su Johnny i Amber uživali na izletu u Las Vegasu u koji su otišli njegovim privatnim avionom.

Depp (49) i Paradis (39) imaju dvoje djece, Lily-Rose i Jacka.