JEDNOSTAVNO JE

Zašto se raspala veza Johnnyja Deppa i Vannese Paradis?

27.06.2012 u 20:20

Bionic
Reading

Nakon 14 godina veze Johnny Depp i dalje je jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu, a mediji i dalje pišu o razlozima raspada veze s Vannesom Paradis

Monotonija je navodno glavni razlog prekida 14-godišnje veze Johnnyja Deppa i Vanesse Paradis. Kako donosi Radar Online, Johnny je ostavio Vanessu jer je njihova veza postala dosadna te je nestalo ljubavnih iskrica.

Johnny nije više mogao biti u vezi s Vannesom. Potpuno su se udaljili, a on se poželio slobode i isprobavanja novih stvari. Ta ga je veza samo sputavala i činila jadnim. Ljubavna kemija između njih odavno je nestala.

Johnny od svog života očekuje više, a i Vanessa zaslužuje biti sretna. Ne, Depp nije upleten ni u kakvu novu romansu i ne pada mu na pamet da upuštati se u nešto novo odmah nakon prekida, ali svakako se želi zabaviti, otkrio je upućeni američkom portalu.

Johnny je htio prekinuti još prošle godine. Nije bio vrlo vješt u skrivanju ljubavnog brodoloma, što mu je zadavalo puno muka. Sada, kada je sve izašlo na vidjelo, osjeća se puno lakše', piše Radar Online.