Estrada ANA STUNIĆ:

Za vitku liniju navlačim sajle

Simpatična voditeljica Ana Stunić otkrila nam je kako održava liniju, gdje će provesti ljeto, skida li se u toples te psuje li kad gleda utakmice

Press konferenciju povodom premijere filma 'Larin izbor:Izgubljeni princ' vodila je Ana Stunić, koja nam je otkrila kako održava vitku liniju.

'Vježbam na jednoj spravi koju ja zovem sajle, a pri otporu jačam mišiće. Kraj mene je cijelo vrijeme trenerica kako ne bi došlo do nezgode', objasnila je Ana, koja tvrdi da televizija dodaje pet kila pa se na njoj ne vidi njezino 'istesano' tijelo.

Na plaži je jako pristojna, ne skida se u toples, a jednodijelni kupaći kostim koji je nabavila za ovo ljeto njezinu je prijateljicu podsjetio na body.

S obzirom da je nedavno pozirala u štucnama, pitali smo je prati li nogomet ovih dana. 'Navijam za Španjolsku jer ima par simpatičnih mladića, najzgodniji im je vratar', kaže ova zgodna plavuša.

O novoj ljubavi i leptirićima u trbuhu odgovorila je vrlo diplomatski. 'Leptirići su uvijek tu, oni mogu biti zbog ljubavi, dobre knjige…'
Ana Stunić, intervju

185853,186167,183590,194654
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više