tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+5
Pula
+14
Rijeka
+10
Zadar
+11
Split
+12
Dubrovnik
+12

LIJEP ON, LIJEPA ONA

Franka Batelić i Vedran Ćorluka su zaljubljeni par

Odmor nakon EP-a nogometaš Vedran Ćorluka proveo je u Novalji, gdje je razmjenjivao znakovite poglede i dodire s pjevačicom Frankom Batelić

Datum objave:
26.6.2012 15:46

Zadnja izmjena:
24.7.2012 14:02

Hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka, koji se prošli vikend na najpoznatijoj novaljskoj plaži zabavljao u društvu mlađahne pjevačice Franke Batelić, donosi Story. Novi igrač moskovskog Lokomotiva, kojem se najviše raduje trener Slaven Bilić, nipošto nije želio propustiti otvaranje ljetne sezone Papaye, tridesetog najboljeg kluba na svijetu, baš kao ni pjevačica Franka.

Nakon što je odigrao utakmicu sa Španjolskom, 26-godišnji nogometaš uzeo je predah pa ga se tako nedavno moglo vidjeti kako se zabavlja u gradu pod Marjanom, a ljetne je izlaske odlučio nastaviti na Pagu. Preuređena Papaya i najnoviji ljetni hitovi nisu rasplesali samo njega nego i šest godina mlađu Franku, a kako doznajemo, jedan od najpoželjnijih hrvatskih neženja prošlog se vikenda nije ni trenutka odvajao od pjevačice. Već prvog dana zajedno su se pojavili na legendarnom After Beach Partyju u Papayi, gdje su opušteno razgovarali i plesali uz ritmove house glazbe, neprestano se osmjehujući jedno drugomu i izmjenjujući nježne poglede.

199994,200871,200691,198885

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr