LIJEP ON, LIJEPA ONA

Franka Batelić i Vedran Ćorluka su zaljubljeni par

24.07.2012 u 14:02

Bionic
Reading

Odmor nakon EP-a nogometaš Vedran Ćorluka proveo je u Novalji, gdje je razmjenjivao znakovite poglede i dodire s pjevačicom Frankom Batelić

Hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka, koji se prošli vikend na najpoznatijoj novaljskoj plaži zabavljao u društvu mlađahne pjevačice Franke Batelić, donosi Story. Novi igrač moskovskog Lokomotiva, kojem se najviše raduje trener Slaven Bilić, nipošto nije želio propustiti otvaranje ljetne sezone Papaye, tridesetog najboljeg kluba na svijetu, baš kao ni pjevačica Franka.

Nakon što je odigrao utakmicu sa Španjolskom, 26-godišnji nogometaš uzeo je predah pa ga se tako nedavno moglo vidjeti kako se zabavlja u gradu pod Marjanom, a ljetne je izlaske odlučio nastaviti na Pagu. Preuređena Papaya i najnoviji ljetni hitovi nisu rasplesali samo njega nego i šest godina mlađu Franku, a kako doznajemo, jedan od najpoželjnijih hrvatskih neženja prošlog se vikenda nije ni trenutka odvajao od pjevačice. Već prvog dana zajedno su se pojavili na legendarnom After Beach Partyju u Papayi, gdje su opušteno razgovarali i plesali uz ritmove house glazbe, neprestano se osmjehujući jedno drugomu i izmjenjujući nježne poglede.