POPUT DOBROG VINA

Spajsice izgledaju daleko bolje nego na vrhuncu slave

26.06.2012 u 14:49

Bionic
Reading

Slavne Spice Girls okupile su se kako bi najavile svoj novi povratak na scenu, no ovaj put kazališnu

Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Chisholm, odnosno Mel C, Melanie Brown, to jest Mel B, i Geri Halliwell u utorak su objavile pojedinosti oko svog novog povratka na scenu. Ovaj put, za razliku od prethodnog prije pet godina, slavna petorka neće ići na povratničku turneju, već sele na West End, točnije u mjuzikl 'Viva Forever' koji će biti baziran na njihovim pjesmama.

Kako bi dostojno najavile povratak, spajsice su se okupile u hotelu u kojemu je počela njihova slava, odnosno u kojemu su snimili spot za svoj prvi i najveći hit 'Wannabe'. I dok je hotel u znatno boljem stanju nego prije 16 godina kad je nastao spot, isti je slučaj i s curama koje izgledaju daleko ušminkanije, elegantnije i ljepše nego u originalu, nama izuzetno dragom.

Ako već pitate, nama daleko najbolje izgledaju Mel C i Emma, a medijska zvijezda Victoria Beckham djeluje kao da je po kazni dovedena u veselo društvo. Kako će cure izgledati na West Endu, vidjet ćemo, ili barem čitati. Dotad samo dodajmo kako je tekst napisala Jennifer Saunders, koju poznajemo iz urnebesne humorističke serije 'Apsolutno fantastično'.