VJERUJE U NOVU LJUBAV

Patricia Klasnić radi tri posla kako bi preživjela

25.06.2012 u 12:22

Bionic
Reading

Rastava je u završnoj fazi, a Patricia jedva čeka da sve loše bude iza nje te da nađe novu ljubav

U svom prvom TV intervjuu snimljenom u Dusseldorfu, Patricia Klasnić otkrila je detalje raspada osmogodišnjeg braka s nogometašem Ivanom Klasinćem.

'Želim nastaviti sa životom, bez skandala, tako da se mogu opet pogledati u zrcalo. Kad sam došla kod njega u Englesku, našla sam neke stvari i shvatila da ne želim da me se laže i vara. Našla sam mnogo stvari; od zaprljane posteljine do mrlja od šminke u kupaonici, štošta sam otkrila', otkrila je povrijeđena Patricia za Red Carpet

Priznala i kako ju je Ivan varao s više žena, a ima i dokaze za to. 'To su mlađe djevojke, koje nemaju perspektivu. To su žene koje bi učinile sve za sitnicu.' Bez obzira na njegovu nevjeru, Patricia će svojem suprugu donirati bubreg kako bi mogao nastaviti sa svojim životom, a želi i da nastavi svoj dobar odnos s kćerkicom.

'Neka zadrži svoj novac. Ne zanima ne', rekla je uskoro bivša Klasnićeva supruga koja trenutačno radi tri posla kako bi preživjela. Za to vrijeme Ivan vrijeme provodi s drugim ženama, a navodno ima i još jedno vanbračno dijete.