PRIJATELJICE

Zbog čega se Fani Stipković naljutila na Ivu Jerković?

21.06.2012 u 15:12

Bionic
Reading

Iva Jerković otkrila nam je priželjkuje li novog muškarca u svom životu, kako će provesti ljetovanje te koliko ima bikinija

Na predstavljanju najnovijih vijesti iz svijeta tehnologije za lasersku korekciju vida bila je i lijepa

Iva Jerković koja je i sama muku mučila s vidom. 'Imala sam dioptriju minus sedam i bez naočala nisam ništa vidjela. Nosila sam leće, nisam mogla roniti i preporođena sam otkako vidim', rekla nam je Iva koja se odmah pohvalila kako već danas putuje u Novalju na Pag.

'Fani danas ima reviju kupaćih kostima koju ću nositi i uživati u moru. Fani je jako kreativna, znala sam da će joj kolekcija biti odlična. Već mi je poklonila dva bikinija, zlatni i drugi još nisam vidjela jer je iznenađenje', kaže Iva koja svake sezone kupi novi bikini.

'Baš sam jučer kupila badić za 90 kuna, što je malo naljutilo Fani jer je rekla da moram nositi samo njezine, ali badići zaista više nisu luksuz', kaže Iva i dodaje kako će ljeto provesti s obitelji i prijateljima.

Kako njezin ljubavni status još uvijek glasi 'slobodna', pitali smo je priželjkuje li nekog fatalnog muškarca ovo ljeto. 'Ako Bog da, neću se buniti', rekla je kratko atraktivna manekenka.