Estrada BRIGE SPISATELJICE

Od čega se Jelena Popović-Volarić ne može rastati?

  • Autor: M. Ć.
  • 21.6.2012 18:14:18
  • 21.6.2012 11:01:21

Jelena Popović Volarić izbacila je na tržište svoju novu knjigu u izdanju Profila 'Tatine curice', nakon što je već izdala knjigu 'Majka vam je cijelo vrijeme lagala'

Glumica, scenaristica i spisateljica Jelena Popović-Volarić predstavila je sinoć u 'Velvetu' na zagrebačkom Tuškancu svoju drugu zbirku kolumni pod naslovom 'Tatine curice'.

Jelena je zablistala u šarmantnom kombinezonu s kratkim hlačicama, a ulomke iz knjige čitale su glavne zvijezde 'Larinog izbora' Filip Juričić i Ivan Herceg.

Pitali smo Jelenu kada je stigla raditi jer se maksimalno davala u stvaranju 'Larinog izbora'.

'Pisala sam je tijekom dvije godine. I nisam uopće osjetila da ju pišem. Svaki petak kad bi došlo to vrijeme da pišem bi mi bio odmak od mog trenutnog posla, mog zagušenja u montaži, opterećenja na setu. Moram priznati bilo mi je zdravo malo se odmaknuti. To je moje nešto drugo. Volim imati drugo ja. Nije mi bilo teško', rekla je Jelena koja se veseli filmu 'Larin izbor: Izgubljeni princ.'

'Jako sam uzbuđena. Imam neko životno pravilo da ne očekujem dobre stvari uopće. Zato mi se događaju lijepe stvari. Ja bih bila presretna da je Lara zaživjela kao televizijski film, to bi meni već bio big deal. Kad smo se uspjeli dogovoriti za te neke stvari, činilo se nevjerojatno', rekla je Jelena koja nam je ispričala kako se nije mogla rastati od svog Maca.

'Mac je nedavno doživio nezgodu i bio je bolestan. Riknuo mu je ekran, a onda je moj haker rekao da je taj kompjutor već sta, te da  misli da je vrijeme da se rastanemo, da jedno drugom ostanemo u dobrom sjećanju. Govorio mi je da je preskupo kupiti novi ekran, nego da kupim novi kompjutor. Puno sam razmišljala o tome, gledala sam ga, kako izgleda, čini se  kao da sam izvještavala iz Afganistana, a ne pisala u Zagrebu. Onda sam ga nazvala i rekla da mu mi kupi novi ekran ipak. Nisam spremna na rastavu. Barem ne još', smijala se Jelena.
198970,182993,179575,174361
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više