tportal.hr

Zagreb
+16
Osijek
+16
Pula
+19
Rijeka
+17
Zadar
+19
Split
+19
Dubrovnik
+20

TANJA IVANIŠEVIĆ:

'Možda djeluje da smo ljubavnici, ali...'

Nakon što je bivša manekenka Tanja Ivanišević snimljena nakon noćnog izlaska u automobilu s mladim nogometašem Markom Šimićem, Tanja Ivanišević rekla je da su njih dvoje samo dobri prijatelji

Datum objave:
21.6.2012 9:06

Zadnja izmjena:
21.6.2012 10:48

'Ma kakva afera. Mogu te slike nekome djelovati da smo mi ljubavnici, ali što da ja tu komentiram? Ma ne zanima me niti se time opterećujem. Već mjesecima pričaju o Marku o meni, ali mi smo samo dobri prijatelji. Uostalom, zašto bih se ja od bilo koga skrivala? To uopće nije moj problem. Cijela ta priča otišla je predaleko. Ako i kada dođe vrijeme ili kad budem mislila da trebam, dat ću intervju na tu temu', rekla je Tanja Dragović Ivanišević za Jutarnji list.

Svoj bliski odnos s Markom, kako piše Jutarnji list, Tanja navodno nije skrivala od supruga Gorana, a u utorak navečer svi troje su se s još nekoliko prijatelja zabavljali u kafiću Velevet. Prema pisanju Jutarnjeg, Marko i Goran osobno se poznaju i kreću se u istom društvu.

Tanjin brat Igor preksinoć je bio na piću zajedno s Tanjom, Goranom i njihovim prijateljem Markom, a za Jutarnji list je rekao: 'Vidjeli smo fotografe koji su nas snimali, ali to je njihov posao. Nema nikakvog skandala u našoj obitelji, sve je sasvim normalno. Evo, ja sam danas otputovao na more, čuo sam se s Tanjom, nema nikakvih problema.'
Nakon što je Story na naslovnici objavio fotografiju Tanje i Marka, Gloria je objavila fotografije na kojima su Tanja i Marko snimljeni u šopingu u Areni Centar, zatim kako se rolaju oko Jarunskog jezera te ispred zgrade na zagrebačkoj Trešenjvci u kojoj Marko Šimić živi kada boravi u Zagrebu.

Marko Šimić, 24-godišnji igrač mađarskog kluba Ferencvarosi TC, prema pisanju Glorije nogometnu karijeru započeo je u Rijeci, a Tanju je upoznao preko zajedničkih prijatelja krajem prošle godine u zagrebačkom klubu Pepermint. Bivša djevojka Marka Šimića, manekenka Kristina Lumbar, za njega ima samo riječi hvale, a 27-godišnja Riječanka za Gloriju je rekla:

'Marka sam upoznala prije četiri godine na jednoj reviji u Branimir Centru u Zagrebu. Izmijenili smo brojeve telefona, počeli se viđati i uskoro postali par. Zajedno smo proveli dvije godine, od čega pola godine u Latviji, a pola u Moskvi, jer je tada ondje igrao, a ostatak u Hrvatskoj. Prekinuli smo kada sam dobila angažman u Bangkoku, gdje sam provela godinu dana. Ali ostali smo u korektnim odnosima. Čula sam da je s Tanjom od kraja prošle godine i da se viđaju svaki put kada dođe u Zagreb. Dakle, ne skrivaju se. Ali nikada ga po tome nisam ništa pitala jer mi se to činilo neumjesno.'

144883,200217,136873,200317

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr