tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+2
Pula
+14
Rijeka
+10
Zadar
+11
Split
+11
Dubrovnik
+14

TIJELO ZA PET!

Čime se to Stacy Keibler hvali na Twitteru

Djevojka Georgea Clooneyja, Stacy Keibler, ne samo da je pokazala da je u vrhunskoj formi, nego je istovremeno i negirala glasine da je trudna pokazavši besprijekorne pločice trbušnih mišića

Datum objave:
21.6.2012 7:00

Zadnja izmjena:
21.6.2012 8:37

Stacy Keibler pohvalila se na Twitteru da je počela koristiti Instagram, i to fotografijom iz teretane. Djevojka Georgea Clooneyja ne samo da je pokazala da ima savršen trbuh, kao nacrtan, već je time i negirala glasine da par očekuje dijete.

Stacy je pozirala s prijateljicom u teretani u Italiji gdje je trenutno na odmoru.

Premda su Stacy i George, čini se, u savršenim odnosima te su nedavno uhvaćeni u romantičnoj šetnji, o proširenju svoje male zajednice očito ne razmišljaju, a šira odjeća koju je Stacy u nekoliko navrata nosila nema nikakve veze s trudnoćom. Svoju godišnjicu veze i odmor par provodi u Italiji.

200337,198847,193722,181319

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr