Estrada LANA JURČEVIĆ O NOVOJ LJUBAVI:

'Ako ga poljubim, pokrenut ću lavinu'

Uoči izlaska njezinog novog albuma, pjevačica Lana Jurčević otkriva da se nalazi na životnoj prekretnici, otkriva je li ikada pokušala promijeniti nekog bivšeg dečka, osvrće se na bivše veze te zagonetno odgovara na pitanje o navodnom novom dečku Lovri Krčaru

'Najteže je prihvatiti nečije mane, ali kad zajedno ostarite, onda je to vjerojatno i nešto najljepše', kaže Lana u intervjuu za Story. Na pitanje je li nju partner ikada pokušao promijeniti, Lana kaže: 'U svima nama postoji potreba da nekoga malo skrojimo po sebi, što je normalno. Kad malo prijeđe u puno, onda to prestaje biti osoba u koju smo se zaljubili. Važno je samo da na tom putu prilagođavanja ne izgubimo sebe. Dok god imam osmijeh na licu, poletnost i osjećaj da sam sigurna u nečijim rukama, onda je to to', te dodaje da sama nikada nije pokušavala promijeniti nekog svog bivšeg dečka.

Lana koja priprema svoj novi album koji je najavila pjesmom 'Zašto volim loše dečke' kaže da se osjeća kao da je na nekoj prekretnici te dodaje kako joj se dosad uvijek događalo da joj se prave stvari dogode u pravom trenutku te da misli da je najbolje tek čeka.

Lanu se česti može vidjeti u društvu PR-a zagrebačkog kluba Groove, Lovre Krčara, za kojeg mnogi nagađaju da je njezin novi dečko, no Lana na pitanje o 25-godišnjem Lovri daje prilično zagonetan odgovor. 'Shvatila sam da mi je prirodnije i lakše takve stvari napraviti pjesmom. Ako poslušate ovu koja je izašla, bit će vam dovoljno. Citirat ću samo dio: Ako te poljubim, pokrenut ću lavinu, i brigu i pamet ostavljam svemiru…'

Lana dodaje i kako misli da nema ničeg ljepšeg nego biti majka jednog dana te kaže da, kao većina stvari do sada koje su joj se poklopile, misli da će joj se i majčinstvo dogoditi u pravome trenutku.

197973,195991,196671,187728
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više