tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+3
Pula
+13
Rijeka
+6
Zadar
+8
Split
+11
Dubrovnik
+11

FATALNI MARIO

Maja Šuput ponovno u zagrljaju staroga dečka

Nakon prekida u siječnju, u vezi novo-starog para, Maje Šuput i Maria Kovačevića dogodilo se nekoliko fatalnih obrata. Ovoga puta Maja i Mario proveli su vikend na moru, zajedno boravili u Vodicama i uputili se u Zadar, a ljubav između njih, izgleda, opet cvjeta

Datum objave:
20.6.2012 9:09

Zadnja izmjena:
20.6.2012 10:32

Poslije prekida nakon skijanja u siječnju, pjevačica Maja Šuput i vlasnik Hemingway lounge bara Mario Kovačević nekoliko puta su prekinuli i pomirili se. Ovoga puta se pomirdba dogodila nakon Majinog nastupa na CMC Festivalu u Vodicama.

Naime, prema pisanju Storyja, Mario je u backstageu CMC Festivala u Vodicama, pratio Majin nastup koja ga je apsolutno oduševila odjevena u korzet s tri tisuće kristala i Fendi cipelama s potpeticom od 17 centimetara.

Nakon nastupa, Maja se presvukla te požurila jer ju je nedaleko pozornice već čekao Mario s upaljenim BMW-om. Zaputili su se u Zadar gdje ih je čekala Mariova jahta na kojoj su proveli vikend. Je li vrući vikend u Zadru bio dovoljan da riješe sve razmirice te je li ovo konačna pomirba, vrijeme će pokazati.

199967,199814,199289,198009

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr