tportal.hr

Zagreb
+10
Osijek
+8
Pula
+8
Rijeka
+12
Zadar
+11
Split
+10
Dubrovnik
+11

FATALNI MARIO

Maja Šuput ponovno u zagrljaju staroga dečka

Nakon prekida u siječnju, u vezi novo-starog para, Maje Šuput i Maria Kovačevića dogodilo se nekoliko fatalnih obrata. Ovoga puta Maja i Mario proveli su vikend na moru, zajedno boravili u Vodicama i uputili se u Zadar, a ljubav između njih, izgleda, opet cvjeta

Datum objave:
20.6.2012 9:09

Zadnja izmjena:
20.6.2012 10:32

Poslije prekida nakon skijanja u siječnju, pjevačica Maja Šuput i vlasnik Hemingway lounge bara Mario Kovačević nekoliko puta su prekinuli i pomirili se. Ovoga puta se pomirdba dogodila nakon Majinog nastupa na CMC Festivalu u Vodicama.

Naime, prema pisanju Storyja, Mario je u backstageu CMC Festivala u Vodicama, pratio Majin nastup koja ga je apsolutno oduševila odjevena u korzet s tri tisuće kristala i Fendi cipelama s potpeticom od 17 centimetara.

Nakon nastupa, Maja se presvukla te požurila jer ju je nedaleko pozornice već čekao Mario s upaljenim BMW-om. Zaputili su se u Zadar gdje ih je čekala Mariova jahta na kojoj su proveli vikend. Je li vrući vikend u Zadru bio dovoljan da riješe sve razmirice te je li ovo konačna pomirba, vrijeme će pokazati.

199967,199814,199289,198009

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

Vedrana Knežević

tportal.hr

tportal.hr

Boris Banović

Vanda Winter

Helena Šopar

Još videa

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr