FATALNI MARIO

Maja Šuput ponovno u zagrljaju staroga dečka

20.06.2012 u 10:32

Bionic
Reading

Nakon prekida u siječnju, u vezi novo-starog para, Maje Šuput i Maria Kovačevića dogodilo se nekoliko fatalnih obrata. Ovoga puta Maja i Mario proveli su vikend na moru, zajedno boravili u Vodicama i uputili se u Zadar, a ljubav između njih, izgleda, opet cvjeta

Poslije prekida nakon skijanja u siječnju, pjevačica Maja Šuput i vlasnik Hemingway lounge bara Mario Kovačević nekoliko puta su prekinuli i pomirili se. Ovoga puta se pomirdba dogodila nakon Majinog nastupa na CMC Festivalu u Vodicama.

Naime, prema pisanju Storyja, Mario je u backstageu CMC Festivala u Vodicama, pratio Majin nastup koja ga je apsolutno oduševila odjevena u korzet s tri tisuće kristala i Fendi cipelama s potpeticom od 17 centimetara.

Nakon nastupa, Maja se presvukla te požurila jer ju je nedaleko pozornice već čekao Mario s upaljenim BMW-om. Zaputili su se u Zadar gdje ih je čekala Mariova jahta na kojoj su proveli vikend. Je li vrući vikend u Zadru bio dovoljan da riješe sve razmirice te je li ovo konačna pomirba, vrijeme će pokazati.