tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+2
Pula
+16
Rijeka
+10
Zadar
+12
Split
+13
Dubrovnik
+15

ZAGRELJENI NA BRAČU

Vlada i Nataša više ne kriju ljubav

Čini se kako su šuškanja oko novog para, Vlade Vuksanovića i Nataše Bekvalac točna. Naime, viđeni su kako zagrljeni uživaju na Braču

Datum objave:
19.6.2012 9:46

Zadnja izmjena:
19.6.2012 11:04

Iako pobjednik 'Survivora' Vlada Vuksanović i srpska pjevačica Nataša Bekvalac pokušavaju svoju vezu sakriti kao zmija noge, čini se kako im to baš i ne polazi za rukom.

Naime, srpski Kurir uhvatio ih je zagrljene na Braču i objavio fotografije. Novopečeni par na Braču je uživao u revijama Fashion.hr-a. Iako su tvrdili da su bili u odvojenim sobama, Kurir piše kako su Vlada i njegova sedam godina starija odabranica spavali u istoj sobi.

'Djelovali su kao zaljubljeni tinejdžeri. Mazili su se i grlili bez prestanka, bilo je očito da ne mogu i ne žele sakriti da se vole. Zaista su divan par, oboje su lijepi i mladi', izjavio je izvor za srpski Alo.
198182,197724,198726,197441

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr