Estrada KRAJ LJUBAVI S IVANOM

Amar Bukvić prekinuo dugogodišnju vezu

Glumac Amar Bukvić i bivša voditeljica Ivana Hranjec navodno su prekinuli dugogodišnju vezu. Detalje prekida žele zadržati za sebe, a njihovi se prijatelji nadaju de će se pomiriti

Tridesetogodišnji Amar Bukvić i dugogodišnja njegova djevojka Ivana Hranjec prekinuli su svoju sedam godina dugu vezu, piše 24sata.

'Prekinuli smo. Ljudi se rastaju, ponekad se i to događa. Razišli smo se na neko vrijeme, a što će biti dalje, vidjet ćemo. Ne bih govorio o detaljima,' rekao je glumac za 24sata. Par koji je vezu prekinuo u sedmoj, kriznoj godini, proteklu godinu živio je zajedno u unajmljenom stanu, a prema pisanju 24sata, Ivana je ostala u njemu, a Amar se vratio roditeljima.

Amar je često govorio kako je upravo Ivana njegova najveća potpora te kako se s njim savršeno slaže i da mu ona podiže samopouzdanje, a njihovim prijateljima nije jasno što je uzrokovalo prekid, no kažu kako su i Amar i Ivana jako tužni.

Ivana je bivša voditeljica rubrike 'Navodno' u 'Red Carpetu', a odigrala je i malu ulogu u seriji 'Zauvijek susjedi' gdje je glumila njezina sestra Lucija Šesto. Amar, zvijezda sapunice 'Ponos Ratkajevih' i 'Najbolje godine' Ivanu je jednom prilikom opisao riječima: 'Imati nekoga takvog u ovom svijetu kaosa je dragocjeno.'


198772,126493,115173,52820
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više