Estrada NAUČITE KORAKE

Zaplešite sa Severinom u spotu za 'Italianu'

Na Severninom službenom kanalu na Youtubeu objavljen je video s instrukcijama kako naučiti plesati 'Italianu', novi megahit koji je zavladao radijskim eterima i klubovima u cijeloj regiji, a na društvenom servisu Youtube premašio sve rekorde te ga je u dva tjedna pogledalo više od četiri milijuna posjetitelja

Početkom idućeg mjeseca za spomenutu pjesmu bit će održano snimanje videospota, a prije samoga snimanja organiziran je natječaj putem kojeg se mogu prijaviti svi koji žele sudjelovati u Severininom spotu te zaplesati uz jednu od najpopularnijih pjevačica s ovih prostora. Koreografiju za pjesmu je osmislila Ivona Brnelić, dugogodišnja plesačica Tine Turner koja surađuje sa Severinom unazad nekoliko godina.

197459,198645,197923,197693

Sve što obožavatelji trebaju napraviti jest snimiti se kako plešu 'Italiana ples' te poslati video Severininom timu putem web natječaja. Potom će Severina i njen tim odabrati 40 najboljih koji će sudjelovati u snimanju spota, a dvoje najboljih plesača dobit će priliku zaplesati u prvom planu, među Severininim profesionalnim plesačima i plesačicama.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više