PRVO KUPANJE

Nina Badrić objavila fotku s plaže

17.06.2012 u 21:51

Bionic
Reading

Pjevačica Nina Badrić odmara se na moru, a objavila je fotografiju na Twitteru i otkrila da je to prvo ovogodišnje kupanje

Nina na plaži

Nina se odmara od napornog rada i nastupa na Eurosongu, a obožavateljima je poslala fotografiju kako uživa na lježaljci.

Prvu fotografiju na kojoj se smješka, Nina je opisala s tri rečenice: Ponovo da se rodim. More da budem. Mir svima da nosim.

'Prvo kupanje ove godine u moru (da ne bi bilo zabune). Bijela ja,bijeli badić - veliko isijavanje', napisala je Nina, a obožavatelji su joj poručili da pocrni i uživa u odmoru.

'Na početku sam si mislila nikad više, ali sad kad gledam na to, sigurno bih išla još jednom na Eurosong. Uopće nisam imala tremu, ipak je 20 godina nastupa presudilo u moju korist. Bila sam sretna što nastupam na takvoj pozornici i pred tako divnom publikom. Zavidim svjetskim zvijezdama, ne na njihovoj slavi, nego zbog nastupa na takvim pozornicama. Pametniji je čovjek nakon takvog iskustva. Sad bih došla tamo kao Željko Joksimović, totalno zaljubljena u sebe, i vodila Hrvatsku do pobjede. Ne ide se tamo skroman i s malom ekipom, nego se ide tutta forze', otkrila je Nina svoje dojmove po povratku iz Azerbajdžana gdje se nije uspjela plasirati u finale Eurosonga s pjesmom ‘Nebo’.