OPUŠTENA DIZAJNERICA

Monika Sablić uživala na splitskoj rivi

17.06.2012 u 14:35

Bionic
Reading

Nacionalna radijska mreža Totalni FM u čijoj je obitelji splitski Radio Riva građanima je predstavio najbolje od Splita. Uživo sa splitske Rive poruke su poslali brojni Splićani, među kojima i košarkaši Vujčić i Subotić, Monika Sablić, Nataša Bebić i brojni drugi

Prelijepa splitska Riva okupana ljetnim suncem, putem nacionalne radijske mreže Totalni FM i splitskog Radija Riva, poslala je poruku Hrvatskoj s najboljim od Splita.

Radio emisija koja se emitirala uživo u eter s prekrasne splitske Rive privukla je mnoštvo građana od kojih su neki i po prvi put imali prilike vidjeti kako uživo izgleda radijski studio. Razgovori uživo, sportske aktivnosti i nagradne igre samo su dio programa koji su ujutro predstavili DJ-evi Totalnog Irina Čulinović i Saša Lozar.

'Najljepše subotnje jutro, Splićani, splitska Riva, pogled na more i druženje uz Totalni FM. Danas je postavljen kamen temeljac jednog velikog i neraskidivog prijateljstva između Splita i Totalnog FM-a. Hvala svima na divnom druženju', izjavila je DJ-ica Irina Čulinović.

Druženju u predivnom splitskom jutru odazavli su se brojni građani, kao i osobe iz društvenog života Splita i Hrvatske, među kojima i košarkaši KK Split Nikola Vujčić i Srđan Subotić, modna dizajnerica Monika Sablić, splitska legenda Nataša Bebić, dalmatinski model Mario Anić Kremić i brojni drugi divni Splićani.