LUDNICA U VODICAMA

Koja se više razgolitila, Maja ili Indira?

17.06.2012 u 11:19

Bionic
Reading

Prva večer CMC festivala u Vodicama prošla je u natjecanju u visini potpetica. Pobjednice su Maja Šuput, Indira Vladić i Ava Karabatić koje su na nogama imale cipele s potpeticama višim od 15 cm

Iako je otpjevala pjesmu 'Dobra djevojka', Maja Šuput je za nastup odabrala imidž zločeste djevojke, u korzetu, s halterima i Fendi cipelama s petom od 17 cm.

'Netom prije nastupa stilist je izvadio odjeću iz kovčega i više nisam imala vremena razmišljati. Da sam je prije vidjela, nisam sigurna da bih lako pristala to odjenuti. No sad mi se toliko sviđa da ću barem još koji put nastupiti u ovoj kombinaciji', rekla je Maja koju je najviše oduševio korzet u koji je ušiveno tri tisuće kristala.

Kao i obično, svojim nastupom publiku je zapalila i Colonia. Indira je i odjenula kratke hlačice, prozirnu bluzu i korzet kojim je istaknula poprsje.

I ona je obula zlatne štikle s potpeticom od 15-ak centimetara, ali je u njima bez problema otplesala u žestokom ritmu pjesme 'Tako ti je mali moj'.

Nakon festivalske večeri publika se na rivi do jedan ujutro zabavljala uz koncert Mladena Grdovića. Pjevač je došao sa suprugom Brankicom i u back-stageu pio samo sokove, a poslije su se oboje pojavili u klubu Exit, u kojem su ostali do 3 ujutro.