Estrada RAME ZA PLAKANJE

Aniston tješi Courteney Cox zbog razvoda

Brak još jedne 'prijateljice' bliži se kraju. Na 13. godišnjicu braka, 12. lipnja, David Arquette predao je papire za razvod od Courteney Cox

Glumački par razišao se još u listopadu 2010., ali postojale su naznake da će se pomiriti. No, od pomirenja očito neće biti ništa.

U sudskim papirima 40-godišnji David kao razlog za razvod naveo je nepomirljive razlike te zatražio zajedničko skrbništvo nad osmogodišnjom kćeri Coco. U brakorazvodnu parnicu kreće bez odvjetnika, zastupat će samoga sebe.

Dok joj se najbolja prijateljica i kolegica iz serije 'Prijatelji', koju gledamo na Doma TV-u, miri s time da je njezinu braku došao kraj, Jennifer Aniston je na sedmom nebu zahvaljujući dečku Justinu Therouxu koji je izjavio da ga je Jen učinila najsretnijim muškarcem na svijetu.

Iako je na dan kad je Arquette pokrenuo parnicu bila u Parizu na romantičnom odmoru, odmah je nazvala Courteney i pružila joj podršku kao i kad joj je prijateljica doznala da je suprug vara. Courteney je pak Jennifer bila rame za plakanje kad se razvodila od Brada Pitta.

199063,183943,180847,180131
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više