tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
+2
Pula
+15
Rijeka
+10
Zadar
+10
Split
+14
Dubrovnik
+14

KAO ŠTO JE OBEĆALA

Nives striptizom proslavila prvu pobjedu

Nives Celzijus je prije utakmice s Irskom obećala da će skinuti komad odjeće za svaka tri boda koja Hrvatska osvoji na Euru. Majica je pala

Datum objave:
15.6.2012 13:08

Zadnja izmjena:
15.6.2012 14:20

'Kako sam obećala... we took 3 points and u get this!', napisala je Nives Celzijus uz video koji je postavila na svoju stranicu na Facebooku. U videu, kao što se i sami možete uvjeriti u nastavku, pjeva pjesmu 'Zabij gol', senzualno pleše i skida majicu.

Obećanje kojeg se drži je, naime, da će za svaku pobjedu koju ostvarimo na Euru skinuti po jedan odjevni predmet. Majica je pala za Irsku, a remi s Italijom je, nažalost, zaustavio daljnje skidanje, barem do ponedjeljka.

Uz video je dodala i nekoliko vrućih fotki, a na jednoj od njih drži vibrator s kockicama. 'Samo da vas informiram da sam našla lucky vibrator minutu prije gola... pa vi kažite da nije lucky', napisala je Nives. Gol kojeg se dotaknula onaj je u talijanskoj mreži.


193579,187322,189590,186269

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr