SA 15 GODINA

Evo kako je Charlie Sheen izgubio nevinost

15.06.2012 u 12:14

Bionic
Reading

Glumac je otkrio kako je s prostitutkom Candy izgubio djevičanstvo, i to nakon što je svom ocu ukrao kreditnu karticu kako bi joj mogao platiti usluge

Charlie Sheen je u ožujku pošle godine zbog partijanja s prostitutkama i svog raskalašenog ponašanja dobio otkaz u humorističnoj seriji 'Dva i pol muškarca'. Sada je priznao da je svoje prvo iskustvo s prostitutkama stekao sa svega 15 godina.

Glumac je otkrio kako je s prostitutkom Candy izgubio djevičanstvo, i to nakon što je svom ocu ukrao kreditnu karticu kako bi joj mogao platiti usluge. Velikodušno je tu istu karticu, ali i istu ženu podijelio i sa svojim bratićem Joeyjem.

'Rekao sam Joeyju: 'Gle, ovo je kartica mog oca. Ti ideš drugi.' Bio je oduševljen. Sjećam se da je to bila najbolja noć u mom životu', rekao je 46-godišnji Charlie.

Dva tjedna nakon avanture u Las Vegasu, Charliejev otac Martin saznao je za trošak na kartici i zanimalo ga je na što mu je sin potrošio novac.

'Rekao sam ocu na što sam to potrošio, a on je samo rekao da se nada da nisam noć strasti zamijenio za ljubav. Još uvijek pokušavam shvatiti što mi je time htio reći', otkrio je Sheen.