JELENA ROZGA:

Beckham mi je očajan, ali Ćorluka i Kranjčar…

15.06.2012 u 09:35

Bionic
Reading

Kad se ne priprema za Splitski festival, Jelena Rozga vatreno navija za naše nogometaše. Priznala je da ponekad i opsuje, a otkrila je i tko joj je najzgodniji nogometaš

Euforija oko europskog prvenstva nije zaobišla ni Jelenu Rozgu koja priznaje da je žestoka navijačica.

'Žestoka, ali trijezna. Ne pijem alkoholna pića jer mi ne prija njihov okus, ali mi nerijetko dođe da u napetim trenucima strusim koje pivce', rekla je Jelena i dodala kako joj se izmakne koja psovka tijekom utakmice. 'Nije pristojno, ali da. Malo sam opsovala u nedjelju kad su nam Irci dali onaj gol.'

Kako nema živaca sama gledati utakmicu, uvijek je u društvu prijatelja koje bez srama pita sve što ne razumije. U finalu bi voljela vidjeti Hrvatsku i Španjolsku. Najzgodniji nogometaš joj je Pep Guardiola, ali kako on više ne igra, izdvojila je neke druge.

'Ako bih nekog morala izdvojiti, onda je to Niko Kranjčar i Vedran Ćorluka. A David Beckham mi je grozan. Očajan! Premazan je svim mogućim kremicama, parfemima, previše je metroseksualan', rekla je pjevačica i dodala da voli kad je muškarac baš pravi muškarac.

Uskoro odlazi na Splitski festival gdje će izvesti pjesmu 'Solo igračica', a Jelena se i osvrnula i na neke stihove. 'Lijepo je biti zaljubljen, kad te netko drži kao kap vode na dlanu. Međutim, dosad se uvijek nekako događa da ta moja kap nekako sklizne s dlana, a dok ne nađem onu toplu pravu ruku koja će me vječno držati, bit ću upravo to o čemu pjevam - solo igračica', zaključila je Rozga.