Estrada ISCRPLJENA LJEPOTICA

Zašto je Mila Horvat na izmaku snaga?

Mila Horvat priznala je da joj peta brzina u kojoj trenutno radi teško pada jer spava samo tri do četiri sata te da je na izmaku snaga

Robert Ferlin i Mila Horvat, koji u studiju HTV-a svakodnevno vode emisiju Euro 2012, šale se da su već poput starog bračnog para. 'Sad su nas privremeno, ali samo na papiru, rastavili. Ipak, u dobrim samo odnosima zbog djece koja su trenutno u Poljskoj', šalili su se tijekom intervjua koji su dali za Večernjakov prilog E.

'Na poslu sam u devet ujutro, a ako taj dan vodim emisiju, kući idem oko dva i pol sata poslije ponoći. Nisam spavalica, ali tri-četiri sata sna, koliko sada uspijevam uhvatiti, čak je i meni malo i na izmaku sam snaga', priznala je Mila.

Kako je Ferlin nekoć hvalio Milu da o 'nogaču' zna više od svakog muškarca, sada je preformulirao izjavu: 'Povlačim to, ali ne zbog Mile, nego zbog dečki koji bi se mogli uvrijediti. Ali citirat ću kolegu Krešimira Čampu koji mi je neki dan rekao: 'Prenesi Mili da HTV u povijesti nije imao ženu koja se tako dobro kuži u nogomet i još tako dobro izgleda na ekranu'', rekao je Ferlin.

Navijački duh Mila je naslijedila od mame s kojom je kao klinka redovito slušala radijske prijenose nogometnih utakmica. 'Navijam strasno i u studiju se jako kontroliram da ne psujem, ali privatno si dam oduška', kaže Mila.

199267,198466,197194,166758
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više