Estrada OSTALA DOBRA S BIVŠIM

Žanamari Lalić pokazala svoju seksi tetovažu

  • Autor: tportal.hr
  • 14.6.2012 15:21:46
  • 14.6.2012 14:15:17

'Prekid veze nije ugrozio bend', rekla je Žanamari, svima pokazavši novu tetovažu

Nova tetovaža pjevačice Žanamari Lalić dobila je konačni oblik. Tetovirano krilo upotpunjeno je crvenom ružom, a popularna pjevačica sinoć ju je prvi put pokazala Daliboru Petku gostujući u njegovom Glazbenom showu na Narodnom radiju. 'Na tetovažu sam se konačno odlučila nakon posjeta LA-u, gdje je bilo puno tetoviranih ljudi. Moja prikazuje ružu s krilom, a ona me podsjeća na mamu Ružicu. Ona mi uvijek govori da otresem krila i poletim, uči me da odbacim negativne komentare i da slijedim svoj san', rekla je Žanamari.

Iskustvo tetoviranja je opisala kao jako bolno, a jedna djevojka u salonu za tetoviranje joj je rekla da je to gore od poroda. Ipak, Žana ne misli tako. Kad ju je voditelj Petko upitao je li seks bolji od tetoviranja, spremno je odgovorila. 'Ovisi kakav seks. Bilo je i goreg seksa od tetoviranja, ali definitivno nije bolje od vođenja ljubavi', rekla je Žanamari.

Povod gostovanja bila je promocija novog singla 'Dijagnoza', za koju je ekipa ovih dana snimala videospot. 'Snimali smo po priči o Veroniki Desinić u Velikom Taboru.

Bilo je zastrašujuće jer smo donijeli puno ogledala, a znaš da su ogledala opasna kad je u pitanju međusvijet', ispričala je pjevačica najavivši premijeru videa za desetak dana. 'Pjesma govori o lošoj ljubavnoj priči u kojoj mi frajer postavlja dijagnozu, zamisli', rekla je pjevačica demantirajući da je prekid veze s bubnjarom Emilom Kranjčićem utjecao na rad benda J'Animals. 'Mi smo svi za jednog, jedan za sve. Sve je to život, a u emotivnim trenucima, bili oni dobri ili loši, izrode se dobre pjesme. Dok ima emocija, ima i pjesama', rekla je Žanamari, kazavši da su svi ostali u prijateljskim odnosima. Kako zvuči ekipa, čut ćemo ovog vikenda u Vodicama, gdje će Žanamari dijeliti pozornicu s Majkama, Teškom industrijom i Dadom Topićem.


188871,185882,183590,182022
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više