tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+3
Pula
+16
Rijeka
+15
Zadar
+16
Split
+18
Dubrovnik
+17

RASKOŠNE FOTKE

Tko to uživa u zagrljaju Maje Šuput?

Maja Šuput snimila je spot za 'Dobru djevojku' s dvadeset plesača i prvakom Hrvatske u bodybuildingu

Datum objave:
14.6.2012 10:07

Zadnja izmjena:
14.6.2012 11:26

Vezane teme

Ovih dana Maja Šuput i njena mnogobrojna ekipa pod redateljskom palicom Darka Drinovca završili su snimanje spota za pjesmu 'Dobra djevojka' kojom će se Maja predstaviti na CMC festivalu u Vodicama.

'Dobra djevojka' je drugačijeg glazbenog stila od dosadašnjih Majinih pjesama, a s obzirom na to da je u pop dance stilu i idealna za klupske prostore, i radnja spota je prilagođena.

Autori pjesme su Branimir Mihaljević koji potpisuje glazbu i aranžman, dok je tekst napisao Fayo.

Radnja spota se odvija u staroj kući nadomak Zagreba, u kojoj se održavala privatna zabava, tulum na kojem je uz Maju sudjelovalo 20 plesača pod vodstvom koreografa Alena Sesartića.

Osim plesača, u snimanju spota je sudjelovao prošlogodišnji prvak Hrvatske u bodybuildingu Sandi Imerović, koji se dobro snašao u zagrljaju Maje Šuput.

198009,196354,194956,194139


Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr