NAKON PREKIDA

Joško Lokas i Nataša Janjić proveli noć zajedno

13.06.2012 u 07:14

Bionic
Reading

Nakon tri godine strastvene veze glumica Nataša Janjić i bivši televizijski voditelj Joško Lokas navodno više ne žive zajedno, no ne zna se je li njihov raskid uistinu konačan

Kad je prošlog tjedna odjeknula vijest da su glumica Nataša Janjić i Joško Lokas, bivši televizijski voditelj, nakon tri godine ljubavi odlučili jedno drugomu reći ‘zbogom’, neki su se zacijelo prisjetili Frédérica Beigbedera, jednog od najpoznatijih suvremenih francuskih pisaca, autora romana ‘Ljubav traje tri godine’.

Premda se mnogi nikad nisu složili s tom Beigbederovom tvrdnjom, činjenica je da Nataša i Joško izbjegavaju zajednička pojavljivanja u javnosti, da fotografije idiličnih šetnji psa po Britancu ili ispijanja kava na gradskim terasama više nisu praksa ovog para, a da su posljednji put zajedno snimljeni u javnosti još potkraj travnja. Od prošlog tjedna 31-godišnja glumica i devet godina stariji TV voditelj, navodno, više ne žive pod istim krovom u unajmljenom stanu u zagrebačkoj Ilici, ali i dalje su u dobrim odnosima.

Prošle srijede navodno su noć proveli skupa u kafiću zagrebačkog kazališta Gavella, koji su zajedno napustili tek u šest sati ujutro, saznao je Story. Upravo je tog dana objavljena vijest o njihovu prekidu, a kao razlog navedene su sve učestalije svađe, i to zbog financija.