PAĐEN OTKRIO

Evo tko je nesuđeni basist Azre

13.06.2012 u 01:42

Bionic
Reading

Pjevač Vlado Kalember ponovno je okupio Srebrna krila s kojima snima novi album i priprema veliki povratnički koncert 1. srpnja na zagrebačkom jezeru Bundek

'Danas za mene postoji samo jedan prioritet, a to je dijete. Kad jedno malo biće kaže tata, to je najljepša glazba koju sam čuo u životu', otkrio je pjevač kojeg će na snimanju iznenaditi i doktor Skalak koji je porodio Vladinu suprugu.

'Srebrna krila su moja dječačka ljubav i ostvarenje snova. Počeli smo svirati jer su u to vrijeme sve cure gledale muzičare', otkrio je Vlado Kalember voditelju Daliboru Petku na snimanju emisije IN magazin koju gledatelji imaju priliku pogledati ovog petka.

'Vlado uđe u studio i ako pjesma traje tri minute, on ju otpjeva za dvije', otkrio je tajnu o pjevaču vječno promuklog glasa njegov producent Hrvoje Grčević Grga. Naime, Grga je bio samo jedno od iznenađenja u rubrici 'Petkom s Petkom' u kojoj gostuje i frontman Aerodroma Jurica Pađen.

'Kad bih morao demonstrirati model za gospodina, to bi bio moj prijatelj Vlado. O njemu bih mogao napisati knjigu jer on ima više priča od Šeherezade', rekao je Pađen otkrivši s Kalemberom nikad objavljenu informaciju - Vlado je trebao biti basist grupe Azra.

Johnny Štulić upravo je s Kalemberom zamišljao idealnu postavu benda', otkrio je Jurica, a Kalember potvrdio da je sve propalo zato što se sa Štulićem bilo teško dogovoriti.

Kalember je pred kamerama pokazao i svoju nježniju stranu.

'Danas za mene postoji samo jedan prioritet, a to je dijete. Kad jedno malo biće kaže tata, to je najljepša glazba koju sam čuo u životu', otkrio je raznježeni pjevač kojeg će na snimanju iznenaditi i doktor Darko Skalak koji je porodio Vladinu suprugu, Anu Rucner

'Nazvao sam doktora i rekao mu: čuj Ani je malo mučno, ide joj na povraćanje. Da nema možda gripu', prisjetio se Kalember kroz smijeh, a doktor je rekao da je bolje da dođe k njemu na pregled.

Vladina sestra Mia opisala ga je kao tatu iz bajke: 'Kad se čovjeku dogodi dijete s 52 godine, ne može biti ništa drugo nego zaljubljeni tata'.

Kalembera je na snimanju iznenadio i vjenčani kum Mladen Zaplatić, koji je rekao kako svi prijatelji od Vlade očekuju još samo rođenje curice.