Estrada MAJA LENA LOPATNY:

'Nisam s Nikolom, a s Ognjenom sam zahladila odnos'

Maja Lena Lopatny demantirala je ponovne priče da je našla sreću s još jednim bivšim natjecateljem

Bivša survivorica Maja Lena Lopatny šokirana je onim što ponovno pišu srpski mediji, a naši prenose. Priču da je sada s Nikolom Šoćem, nakon što je bila s Ognjenom naziva smiješnom.

'Šokirana sam time što pišu hrvatski novinari. Nemam riječi za izmišljene skandale i žutilo. Slobodna sam cura koja izlazi i zabavlja se. S nekim ljudima iz 'Survivora' sam stvarno zahladila odnose, a tako i s Ognjenom, a s Nikolom nemam ništa', rekla je Maja Lena Lopatny koja je razočarana Avinim postupkom na kraju.

'Sa svima sam u dobrim odnosima, ali Ava je napravila toliko nešto ružno, da bih njoj jedinoj, da je vidim, okrenula glavu. Sramota što je ona svima govorila da će glasati za Milana, tako i njegovoj supruzi, a onda se predomislila. Sramotno je što se 'Survivor' sveo na to da je to samo skandalozni reality, poput 'Big Brothera' i 'Farme'. Vlada je dobar dečko, ali Milan ipak više treba novac zbog svoje obitelji', rekla je Maja koja ne želi ništa pričati o svom bivšem dečku.

'Moj bivši dečko nije zavrijedio da ga spomenem ni jednom riječju', rekla je Maja Lena koju bivšu vezu što brže želi zaboraviti.

192491,197672,197467,191850
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više